Ik sta graag voor u klaar!

Mijn naam is Philip Posthumus, ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Graag wil ik een voorbeeld zijn voor ondernemers door zelf duurzaam te leven, zo rijden wij in een groengas auto, hebben we zonnepanelen en een windmolen in eigen beheer. Voor uw bedrijf wil ik de financiële coach van A tot Z zijn en u adviseren bij en met uw financiële vraagstukken. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een pakketprijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mijn bedrijf heet Kubus Hilversum en is onderdeel van de Kubus coöperatie. Hier zijn meer dan 100 kantoren over het hele land bij aangesloten.
De vakbekwame en specialistische collega’s die daar werkzaam zijn kunnen mij en u helpen.
Spreekt u dit aan, neem dan contact op voor een afspraak.

Contact opnemen
Philip Posthumus

Waar kunnen we je mee helpen?

Onze diensten

Meer

Voor wie

Meer

Nieuws

Meer

Kubus. Vierkant achter uw zaak.

Over Kubus

Kubus is een landelijke coöperatie van ruim 100 boekhouders, accountants- en administratiekantoren. Daarnaast hebben wij ook diverse specialismen in huis zoals; juristen, fiscalisten etc.

Onze missie & visie

Onze specialisten nemen je veel financiële zorgen uit handen, zodat je gewoon kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zo zorgt jouw persoonlijke Kubus-adviseur ervoor dat ondernemen nog leuker wordt. Samen met jou zorgt Kubus ervoor dat jouw onderneming financieel gezond is én blijft. Kubus is altijd in de buurt en staat dichtbij de ondernemer voor een optimaal financieel advies of slimme fiscale tips.
Lees meer

Het “Kubus Helpt!” initiatief

“Kubus Helpt!” is een initiatief voor alle leden van de Kubus-organisatie. Met Kubus Helpt! kan ieder lid kiezen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen door een eigen initiatief te steunen. Elk initiatief dient daarbij eerst goedgekeurd te worden door de voorzitter van de stichting.
Lees meer